Kom zwemmen bij ZIGNEA!

Zwemmen doet je goed
Gezond, gezellig, goed voor je conditie: zwemmen is de ideale sport voor jong en oud, beginners en toppers. Bij ons kun je heerlijk trainen en zelfs op hoog niveau zwemmen! Je zult merken hoe lekker het is om vol overgave door het water te bewegen op weg naar de perfecte tijd. Maar je kunt ook kiezen voor iets minder fanatiek, maar met hetzelfde effect: een gezond lijf en een hoofd zonder stress.

Trainingen en wedstrijden

De perfecte slag
Wedstrijdzwemmen is zo hard mogelijk zwemmen. Dat klinkt simpel, maar het komt allemaal aan op techniek, conditie en concentratie. Tijdens de training perfectioneer je je zwemslag. Gediplomeerde trainers helpen je bij het samenstellen van een trainingsschema dat op jouw ambitie en talent is toegesneden.

Plezier maken en winnen
Of en hoe vaak je meedoet aan wedstrijden, bepaal je in overleg met je trainer. Competities zijn er op regionaal en nationaal niveau. Meestal ga je met een flinke groep van ZIGNEA naar de wedstrijden en wordt er niet alleen fanatiek gezwommen en aangemoedigd, maar ook veel plezier gemaakt. Kom je in de selectie van ZIGNEA, dan train je vaker en doe je ook mee aan (landelijke) kampioenschappen.