De zwemacademie van ZIGNEA

ABC sterrenplan

Ben jij er ook zo eentje die niet uit het water te krijgen is? Maak dan van zwemmen je sport! Het enige dat je nodig hebt om bij ZIGNEA te gaan zwemmen is je B-diploma en natuurlijk een badpak of zwembroek. Zwemmen is een supergezellige en gezonde sport vol actie. Je kunt het heel relaxed doen, of juist fanatiek… net wat bij jou past!

Volop keus

Bij ZIGNEA Emmeloord kun je alle kanten uit. Wat dacht je van lekker hard wedstrijdzwemmen? Of waterpolo: een echte teamsport voor mensen met pit! Er zit voor jou vast wat tussen.

Ehm ik kies voor……

Voordat je een keuze voor wedstrijdzwemmen of waterpolo maakt, ga je eerst naar de zwemacademie. Hier leer je de verschillende zwemslagen en krijg je de basis voor waterpolo mee. Ook kun je bij ons je C-diploma halen!

Wil jij een keer meedoen?

Heb jij net je A- of B-diploma gehaald en wil je jezelf verder ontwikkelen als een echte waterrat? Stuur dan een bericht naar Bianca van Veen van de zwemacademie. Die zorgt ervoor dat je bericht wordt beantwoord en op het moment dat je kunt komen zwemmen, er een trainer op je staat te wachten.