De ledenadministratie van ZIGNEA

Op deze pagina vind je alle informatie omtrent de ledenadministratie. Wil jij lid worden? Of ben je al lid en wil je weten wat de huidige contributie is? Je bekijkt het op deze pagina.

Lid worden

Wil jij komen zwemmen bij ZIGNEA? Dan heb je geluk! De eerste vier keer mag je gratis meedoen met een training. Het enige dat je daarvoor nodig hebt is zwemkleding. Natuurlijk moet je kunnen zwemmen, maar de rest kunnen we je wel leren. Onze trainers zijn meestal gediplomeerd, zijn in opleiding daarvoor of hebben veel ervaring.

Jeugd t/m 12 jaar stroomt meestal in via onze zwemacademie om kennis te maken met alle facetten van de zwemsport. Leden zitten ongeveer anderhalf a twee jaar bij deze afdeling. Daarna kan een keuze worden gemaakt tussen zwemmen of waterpolo. Dat wil niet zeggen dat als je voor bijvoorbeeld waterpolo kiest je niet meer mag gaan zwemmen of andersom. Je bent lid van ZIGNEA en dan kun je overal aan meedoen. Zwemmers met een lichamelijke of verstandelijke beperking kunnen meedoen met onze GZZ afdeling

Wil je een keer mee trainen, neem dan contact op via ledenadministratie@zignea.nl. Je mailtje wordt doorgegeven aan de betrokken trainer en die neemt contact met je op wanneer je kunt komen. We kunnen alle leeftijden plaatsen want ons motto is: "Een leven lang zwemmen bij ZIGNEA"

Inschrijfformulier

Ben jij eruit? Wil je lid worden van onze vereniging ZIGNEA? Download dan hier het inschrijfformulier van ZIGNEA. Nadat je hem hebt ingevuld, print je hem en geef je hem samen met een recente pasfoto met daarop je naam en geboortedatum aan een trainer of coach. Die zorgt er vervolgens voor dat hij bij John Meinders komt. John is verantwoordelijk voor de ledenadministratie. 

Wijziging

Wil jij een wijziging doorgegeven aan onze ledenadministratie? Stuur John Meinders dan een e-mail. 

Contributie ZIGNEA

Bekijk hieronder de contributie van ZIGNEA.

Afdeling  Contributie p/m Inschrijfgeld 
     
Zwemacademie € 20,50  € 5,00
Techniekacademie € 23,00 € 5,00
Jeugdselectie € 23,00 € 5,00
Zwemmen € 26,00 € 5,00
Waterpolo - jeugdteams € 26,00 € 5,00 
Waterpolo - heren-damesteams € 26,00 € 5,00
GZZ  € 21,00 € 5,00 
Masters  € 25,50 € 5,00 

Aangepast per april 2022

Let op! Wij schrijven één keer per jaar (in mei) de startvergunning af. Dit is eenmalig en per jaar. De afdracht is door de KNZB vastgesteld. Dit is een-op-een het geheven tarief. Ook als je geen wedstrijden zwemt, wordt KNZB afdracht betaald door leden. Dit is echter lager dan het bedrag als je ook een startvergunning krijgt. Begin je na mei van een jaar, berekenen wij de KNZB afdracht in de maand waarin leden lid worden. 

Bij ZIGNEA bestaat de mogelijkheid mee te doen op basis van de Meedoenregeling van de Gemeente Noordoostpolder. Meer informatie hierover bekijk je op de website van de gemeente. Indien je hier gebruik van wilt maken, graag even contact opnemen met de penningmeester

Start en stop lidmaatschap

Het lidmaatschap start na invulling van het aanmeldingsformulier. Opzeggen kan 2 x per jaar, te weten per 1 juli (opzeggen vóór 1 juni) en per 1 januari (opzeggen vóór 1 december). Opzeggen kan via onderstaand afmeldformulier. Indien bedanken plaatsvindt na 30 mei of 30 november is contributie verschuldigd over de volgende 2 kwartalen.

Rekeningnummer ZIGNEA

ZIGNEA heeft een rabobankrekeningnummer. Dit is NL94 RABO 0122 060156.

Afmeldformulier