De trainingstijden van de triathlon en het open water zwemmen

In eerste instantie wordt er binnen getraind. Zodra het buitenwater rond de 16 graden is, verplaatsen we de trainingen naar buiten.

Het specifieke trainingsmoment voor triathlon en open water zwemmen is op vrijdagavond van 19.00 tot 20.00 uur. Heiner Stevens is de trainer. In zijn vakantie is er vervanging. Triathleten kunnen eveneens op de dinsdag- en donderdagavond van 21.30 - 22.30 uur meetrainen met de masters

Clinics ter voorbereiding

In de zomer van 2016 organiseerde ZIGNEA weer diverse clinics ter voorbereiding. Bekijk hier alle informatie.

Open water

Vanaf 7 juni 2017 gaan we weer op woensdag in de Wellerwaard trainen. Vanaf 7 juli op woensdag en vrijdag. De trainingen in open water zijn van 19.30 – 20.30 uur. Zolang de waterkwaliteit het toelaat zijn de trainingen in Wellerwaard, bij de steiger aan de golfbaankant.

De trainingslocatie is de Wellerwaard. Parkeren kun je op de parkeerplaats het dichtst bij de golfbaan (aan de Casteleynsweg). Zie ook onze agenda.

Voorwaarden voor het trainen is dat het verantwoord moet zijn; het water moet als 'gezond' worden beoordeeld, minimaal 16 graden zijn op 60 cm diep en het mag niet onweren of mogelijk gaan onweren. 

Meedoen

Heb jij interesse? Neem contact op via masters@zignea.nl