Heren 1 neemt revanche op de spreng na verlies 2 weken geleden

27 oktober 2018 17:43

Heren 1 neemt revanche op de spreng na verlies 2 weken geleden.

De opdracht was om met verdediging halfveld te spelen, om zo hun beste speler ( de midvoor) uit te schakelen.

Het bleek al snel dat dit goed uitpakte voor zignea en al gelijk was de eerste aanval raak. waardoor zignea een mooie voorsprong kreeg. Maar de spreng bood goed weerstand en scoorde 2x waardoor halverwege de 1e periode zignea tegen een achterstand aan keek. Maar door 3 snelle aanvallen in de laatste 2 min van de eerste periode kwam zignea met 4 - 2 voor en zo begonnen ze goed aan de wedstrijd.

De 2e periode liep zignea flink uit door wel 6 doelpunten te maken, tegen 1 van De Spreng. Stand 10 - 3.

De 3e periode vroeg De Spreng na bijna 1 minuut spelen een timeout aan. Zignea had toen een man minder door een overtreding. Zignea gebruikte die tijd om de verdediging goed op te stellen, wat goed uit pakte, De Spreng wist niet te scoren. Zignea scoorde deze periode 4 doelpunten, De Spreng 1. Deze periode eindigde met de stand 14 - 4.

In periode 4, wist Haje vis al na 15 seconden te scoren. De opdracht was om verder uit te lopen mede door debutant Leandro werd die opdracht goed uitgevoerd en aan de andere kant was keeper jelmer alert op een aantal gevaarlijke schoten waardoor er maar 1 tegendoelpunt werd gemaakt.

Eindstand was 20 - 5. Een mooie pot en een mooie uitslag voor de ploeg.

Gescoord hebben. Haje Vis 4. Peter Flohil 3. Niek Martens 6. Reyno te Koppele 1. Christiaan Priet 2. Leandro Loman 3. Dennis Smit 1.

Zignea heeft door de winst de 2de plaats weer in handen.