Welkom bij ZIGNEA

 


Ook ZIGNEA heeft passie voor water! 

Welkom op de website van ZIGNEA Emmeloord! Dé vereniging als het gaat om zwemmen of waterpoloën in de Noordoostpolder.

Voor meer informatie over ZIGNEA kijk je rond op deze website, of klik je op een van onze onderdelen hieronder.

Klik hier voor de basisafdeling van ZIGNEA Klik hier voor de zwemafdeling van ZIGNEA Klik hier voor de waterpoloafdeling van ZIGNEA Klik hier voor de GZZ afdeling van ZIGNEA Klik hier voor de masterafdeling van ZIGNEA 

ZIGNEA Emmeloord

Zwemmen Is Gezond Nuttig En Aangenaam, dat is waar onze zwemverenging voor staat. Dat is ook wat je ervaart als je bij ons komt zwemmen en/of waterpoloën!

Niet uit het water te krijgen?
Ben jij er ook zo eentje die niet uit het water te krijgen is? Maak dan van zwemmen je sport!

Ben je nog geen 13 jaar? Dan ga je eerst naar onze zwemacademie, waar wij je de zwemslagen en waterpolotechnieken bijbrengen. Ben je 21+, dan kan je bij de masters trainen.

Lid zijn van ZIGNEA betekent sporten onder deskundige begeleiding, meedoen aan wedstrijden en gebruik maken van alles wat de vereniging en het zwembad te bieden hebben.

Kom eens meedoen en ervaar zelf hoe leuk het bij ZIGNEA is! Je mag bij ons vier keer gratis meetrainen.
Heren 1 verliest punten in Putten

3 november 2018 17:46

Heren 1 verliest punten in Putten

De waterpolo heren van Zignea moesten het ditmaal opnemen tegen Triton Putten. Vooraf werden de heren van Zignea bij elkaar geroepen om de wedstrijd te bespreken. Het plan hierbij was om het compact te houden en ons eigen spel te blijven spelen.

In het eerste deel van de wedstrijd waren en over en weer kansen aan beide kanten. Echter door het goede defensieve spel van beide ploegen vielen er geen doelpunten. De eindstand van de eerste periode bleef dan ook op 0-0 staan.

Het tweede partje van de wedstrijd werd er meer bewogen voorin door de heren van Zignea. Dit resulteerde daardoor in twee fraaie treffers van Haje Vis. De tegenpartij wisten ook het net te vinden en scoorden hiermee de aansluitingstreffer. Hiermee eindigde het tweede deel van de wedstrijd in een 2-2 stand.

In het begin van de derde periode schoot Reyno te Koppele, met een mooie stuiter over het water, Zignea aan kop. Kort na deze voorsprong verliep het spel van de heren van Zignea niet helemaal vlekkeloos. Passes kwamen namelijk niet op de juiste posities terecht. Dit vergde veel energie waar Triton Putten goed gebruik van maakte. Dit resulteerde in een eindstand van 4-3 in het voordeel van Triton Putten.

In het laatste deel van de wedstrijd gaven de heren van Zignea hun maximale inspanning. Dit heeft geleid in een korte voorsprong door twee magistrale doelpunten van Niek Martens. Helaas mocht dit niet baten en wisten de heren uit Putten zich te herpakken. Hierdoor gingen de heren van Zignea strijdend ten onder en verloren hiermee de wedstrijd. Dit heef geleid tot een eindstand van 6-5 in het voordeel van Triton Putten.

Doelpunten maker: Reyno 1x, Haje 2x en Niek 2 x