Hét paastoernooi van ZIGNEA

Paastoernooi 2022

Omdat het oliebollentoernooi wegens corona eerder niet door kon gaan hebben we nu besloten dat het oliebollentoernooi deze keer wordt omgetovert tot PAASTOERNOOI!
Wil jij je familie of vrienden eens laten ervaren hoe leuk waterpolo is? Of als zwemmer zelf ervaren hoe leuk het is om te waterpoloën? Kom dan op: Zaterdag 16 april van 15:45 tot 18:30 uur naar het Bosbad in Emmeloord, om mee te doen aan het Paastoernooi. Er worden kleine teams gemaakt waarin we in een kleine competitie een aantal wedstrijden gaan spelen.

Voor de indeling van de teams en poules willen wij jou vragen je op te geven via: oliebollentoernooi@zignea.nl

Klein wedstrijd regelement:

De teams bestaan uit ongeveer 7 spelers, we spelen in de breedte 5 tegen 5. Bij het begin van de wedstrijd ligt iedereen langs de rand. De bal wordt bij voorkeur met 1 hand gespeeld, met uitzondering van de keeper. Na ieder doelpunt gaat iedereen weer naar zijn of haar eigen helft. De bal mag niet onder water gedrukt worden en je mag niet schieten van eigen helft. Als laatste en misschien wel de belangrijkste: “ De scheidsrechter heeft altijd gelijk”

Waterpolocaps zijn aanwezig, als je zelf caps hebt mag je deze natuurlijk meenemen!