Sponsorzwemmen ZIGNEA brengt 1089 euro op voor Noormannen

6 juni 2015 16:17 Afgelopen vrijdag zwom ZIGNEA massaal voor de Noormannen en de club tijdens de sponsorzwemavond. De leden zwommen in totaal ruim 2.000 euro bij elkaar, waarvan 1089 euro rechtstreeks naar de Noormannen gaat. Voorzitter Mark Dieleman: “Het is prachtig om te zien dat onze leden zoveel geld bij elkaar hebben gehaald. We zijn trots dat wij als vereniging zo een steentje bij kunnen dragen aan het initiatief van De Noormannen en daarmee aan het goede doel die de leden hebben gekozen: Het Ronald McDonald kinderfonds”.

Toppers

Vele leden hebben ontzettend hun best gedaan om veel geld op te halen! En niet zonder resultaat. Een geweldig bedrag van meer dan 2.000 euro werd er bij elkaar gehaald. Iedere euro is er een en zijn we dankbaar voor. En toch zetten we de top 4 in het zonnetje. Deze mensen hebben individueel meer dan 100 euro opgehaald! Een geweldig resultaat!

  • De Koopmannen (150 euro p.p.)
  • Jolanda Akkermand (145 euro)
  • De zwemkoninginnen van Wiersma (113 euro p.p.)
  • Maarten Roos (100 euro)
Al deze leden krijgen een mooie korting op hun clubkleding! Daarnaast krijgen de leden die tussen de 75 en 100 euro hebben opgehaald een mooie ZIGNEA-badmuts cadeau!


ZIGNEA bij Omroep Flevoland