Olympisch zwemmer Sebastiaan Verschuren en veelvoudig Nederlands kampioen Sébas van Lith geven clinic ZIGNEA

1 december 2016 22:37 Afgelopen woensdag 30 november gaven olympisch zwemmer Sebastiaan Verschuren en veelvoudig Nederlands kampioen Sébas van Lith een clinic aan zwemmers van zwem- en waterpolovereniging ZIGNEA. Na het startschot van wethouder Wiemer Haagsma, die de topzwemmers verwelkomde in Emmeloord, gaven de zwemtalenten in twee clinics tips en aanwijzingen aan de zwemmers.



In twee groepen mocht de jeugd, de masters en GZZ afdeling van ZIGNEA genieten van kennis van de heren. Uiteraard was er na beide clinics tijd voor een wedstrijdje tegen de heren. Ook was er volop tijd voor een foto en handtekening.



De clinic werd georganiseerd in het kader van het 60-jarig bestaan van de club. ZIGNEA wil graag talent stimuleren. De zwemclub hoopt dat kinderen Sebastiaan en Sebas als hun idolen zien waar ze tegen op kunnen kijken en kracht uit putten het maximale uit hun sport te halen.



Fotoalbum

Gedurende de clinic heeft Erna Spijker vele foto's gemaakt. Benieuwd naar een 'fotoverslag' van de gave clinic? Bekijk hieronder dan het fotoalbum! 

2016 Clinic Sebastiaan Verschuren en Sébas van Lith