Extra wetsuit testdag!

24 april 2015 00:10

Nog even en het triathlonseizoen gaat weer van start. Wij bieden je de mogelijkheid om je op tijd en goed voor te breiden!

Op vrijdag 8 mei organiseren Tijdritshop.nl en Triathlonwinkel.nl een wetsuittestavond om je als beginnend of ervaren triatleet de mogelijkheid te bieden om diverse wetsuits te testen. Wij nemen graag de tijd voor je en wij bieden je de mogelijkheid om de wetsuits uitgebreid te testen. Je krijgt van onze productspecialisten een goed en eerlijk advies. Wat mag je verwachten:

  • GRATIS deelname
    • Advies over : -welk wetsuit het beste geschikt is bij je zwemstijl
    • de diverse pasvormen van een wetsuit
    • het aan en uittrekken van een wetsuit
    • de juiste maatbepaling van het wetsuit
  • De verschillende product eigenschappen van het wetsuit
  • De beste prijs en kwaliteit verhouding

Aanvang testavond

De testavond vindt plaats van 19.15 – 20.30 uur in het Bosbad aan de Bosbaan 30 in Emmeloord, het trainingsbad van de triathlongroep van zwemvereniging Zignea uit Emmeloord. Het bad ligt 3 minuten vanaf afrit 15 op de A6 en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Emmeloord is de thuishaven van de triathlon Noordoostpolder. Dit jaar wordt de triathlon op 30 augustus 2015 voor de 4e keer georganiseerd, www.triathlonnoordoostpolder.nl. Triathlonwinkel en Tijdritshop zijn hiervan een van de sponsoren.

Korting

De 15% korting geldt alleen tijdens deze wetsuittestdag. Mocht het wetsuit van je keuze niet op voorraad zijn dan kunt u het gewoon bestellen en ontvangt je ook de 15% korting. Betaal je met de PIN dan wordt het wetsuit GRATIS naar je opgegeven adres verstuurd.

Deelname

Deelname aan deze wetsuit testdag is GRATIS! Aanmelden is wel verplicht. Stuur een e-mail met je NAW gegevens naar info@tijdritshop.nl. Je ontvangt van ons een bevestiging van de inschrijving. Wij zien je graag op 8 mei tijdens onze wetsuittestavond bij het Bosbad aan de Bosbaan 30 in Emmeloord.