ZIGNEA organiseert tweede reeks clinics ter voorbereiding Fit Fun Triathlon NOP

30 juli 2017 23:42

Wil jij helemaal voorbereid starten aan jouw triathlon? Dat kan! ZIGNEA organiseert namelijk de komende weken 5 clinics zwemmen. Zo spring je helemaal voorbereid het water in!

Wanneer

  • Woensdag 9 augustus van 20.00 – 21.00u (binnenbad)
  • Vrijdag 11 augustus van 20.00 – 21.00u (binnenbad)
  • Woensdag 16 augustus van 20.00 – 21.00u (buitenbad)
  • Vrijdag 18 augustus van 19.30 – 20.30u (Wellerwaard)
  • Woensdag 23 augustus van 19.30 – 20.30u (Wellerwaard - laatste trainingsdag ter voorbereiding op triathlon NOP)

Tijden

We willen je vragen om tussen 19.45 en 19.50 bij kassa van het zwembad te zijn. Daar doen we de inschrijving en begeleiden we je naar de kleedruimtes. We starten om 19.55 uur in zwemkleding bij het bad aan de clinic. De clinics in De Wellerwaard starten om 19.30 uur. Handig dus om rond 19.15 uur op de parkeerplaats aan de golfbaankant te zijn!

Waar

De eerste drie clinics zijn in het zwembad Bosbad, Boslaan 30, Emmeloord. Je kunt gewoon naar de 'oude' ingang gaan. De open water trainingen zijn in de Wellerwaard. We parkeren op de parkeerplaats aan de kant van de golfbaan.

Wat neem je mee

  • Zwemkleding (voor de dames: liefst badpak)
  • Handdoek
  • Sporttas voor je kleren
  • Indien in bezit: zwembril
  • Indien in bezit: badmuts (verplicht tijdens de triathlon)

Trainer

Mark Dieleman, Marian Roowaan en John Meinders zijn jullie zwemtrainers. John Meinders valt in daar waar nodig.

Kosten

Wij vragen de deelnemers een vergoeding van € 5,- per persoon per keer of € 20,- voor alle (vijf) zwemtrainingen in totaal. De clinics gaan door bij 10 aanmeldingen.

Programma

We gaan de eerste twee keer in het binnenbad van het Bosbad trainen. Daar kunnen we goed werken aan je techniek en kunnen we goed aanwijzigingen geven. Daarna is het tijd voor een trainingen in het buitenbad en als laatst gaan we voor het open water! We zwemmen de laatste twee keer in De Wellerwaard. We verwachten dat de groep gevarieerd is. De groep ‘ervaren’ zwemmers, sturen we op pad met de wat langere afstanden.

Opgeven

Doe jij mee? Leuk! Geef je dan op via het onderstaande opgaveformulier, of klik hier.

Vragen?

Heb jij naar aanleiding van deze e-mail nog vragen? Kijk dan nog even op de pagina van de clinics. Uiteraard kun je ook per e-mail contact opnemen met Mark Dieleman of bellen met 06-10809864.


[HIERONDER LAADT HET OPGAVEFORMULIER. ZIE JE HEM NIET? KLIK DAN HIER]