Welkom bij ZIGNEA

 


Ook ZIGNEA heeft passie voor water! 

Welkom op de website van ZIGNEA Emmeloord! Dé vereniging als het gaat om zwemmen of waterpoloën in de Noordoostpolder.

Voor meer informatie over ZIGNEA kijk je rond op deze website, of klik je op een van onze onderdelen hieronder.

Klik hier voor de basisafdeling van ZIGNEA Klik hier voor de zwemafdeling van ZIGNEA Klik hier voor de waterpoloafdeling van ZIGNEA Klik hier voor de GZZ afdeling van ZIGNEA Klik hier voor de masterafdeling van ZIGNEA 

ZIGNEA Emmeloord

Zwemmen Is Gezond Nuttig En Aangenaam, dat is waar onze zwemverenging voor staat. Dat is ook wat je ervaart als je bij ons komt zwemmen en/of waterpoloën!

Niet uit het water te krijgen?
Ben jij er ook zo eentje die niet uit het water te krijgen is? Maak dan van zwemmen je sport!

Ben je nog geen 13 jaar? Dan ga je eerst naar onze zwemacademie, waar wij je de zwemslagen en waterpolotechnieken bijbrengen. Ben je 21+, dan kan je bij de masters trainen.

Lid zijn van ZIGNEA betekent sporten onder deskundige begeleiding, meedoen aan wedstrijden en gebruik maken van alles wat de vereniging en het zwembad te bieden hebben.

Kom eens meedoen en ervaar zelf hoe leuk het bij ZIGNEA is! Je mag bij ons vier keer gratis meetrainen.
Zignea heren 1 verliest haar eerste punten

14 oktober 2018 17:41

Zignea heren 1 verliest haar eerste punten

De waterpolo heren van Zignea moesten hun tweede uitwedstrijd het opnemen tegen De Spreng uit Brummen. Vooraf leek het een pittige wedstrijd te worden aangezien de ploeg uit Brummen momenteel de koploper zijn. Toch doken de Emmeloorders met volle moed in het water.

Aan het begin van het eerste partje sloeg de tegenstander meteen toe en wisten ze een goede voorsprong te pakken. Gedurende de eerste periode wist Peter Flohil nog met mooie afstandsschoten het net te vinden. Hiermee eindigde het eerste partje met 5-2 in het voordeel van De Spreng.

Na de rust konden de beide ploegen onderling geen groot verschil maken. Door o.a. slordige passes en opgezette aanvallen wist Zignea helaas geen aansluiting te vinden met het team uit Brummen. Ondanks een mooi hard schot van Haje Vis vanuit een man meer situatie eindigde het tweede partje in 8-5.

In de laatste twee periodes van de wedstrijd sloeg de vermoeidheid toe en wisten de momenten waarin Zignea een man meer situatie creeërden niet allemaal te benutten. De wedstrijd werd hiermee afgesloten met een eindstand van 12-7 in het voordeel van de Spreng. Voor de volgende wedstrijd staat wederom De Spreng op het programma die 27 oktober plaats gaat vinden in het Bosbadhal te Emmeloord. Met het thuisduel in zicht ziet Zignea de revanche positief tegemoet.

De doelpunten van Zignea zijn gemaakt door: Peter Flohil (2), Keimpe Vis (1), Christiaan Priet (1), Haje Vis (1), Reyno te Koppele (1) en Dennis Smit (1).