Welkom bij ZIGNEA

 


Ook ZIGNEA heeft passie voor water! 

Welkom op de website van ZIGNEA Emmeloord! Dé vereniging als het gaat om zwemmen of waterpoloën in de Noordoostpolder.

Voor meer informatie over ZIGNEA kijk je rond op deze website, of klik je op een van onze onderdelen hieronder.

Klik hier voor de basisafdeling van ZIGNEA Klik hier voor de zwemafdeling van ZIGNEA Klik hier voor de waterpoloafdeling van ZIGNEA Klik hier voor de GZZ afdeling van ZIGNEA Klik hier voor de masterafdeling van ZIGNEA 

ZIGNEA Emmeloord

Zwemmen Is Gezond Nuttig En Aangenaam, dat is waar onze zwemverenging voor staat. Dat is ook wat je ervaart als je bij ons komt zwemmen en/of waterpoloën!

Niet uit het water te krijgen?
Ben jij er ook zo eentje die niet uit het water te krijgen is? Maak dan van zwemmen je sport!

Ben je nog geen 13 jaar? Dan ga je eerst naar onze zwemacademie, waar wij je de zwemslagen en waterpolotechnieken bijbrengen. Ben je 21+, dan kan je bij de masters trainen.

Lid zijn van ZIGNEA betekent sporten onder deskundige begeleiding, meedoen aan wedstrijden en gebruik maken van alles wat de vereniging en het zwembad te bieden hebben.

Kom eens meedoen en ervaar zelf hoe leuk het bij ZIGNEA is! Je mag bij ons vier keer gratis meetrainen.
Zignea aspiranten Lars, Luc, Stan en Lieke als kampioen in het zonnetje gezet

24 november 2018 19:55 Op zaterdagavond 24 november zijn 4 spelers van de Zignea aspiranten alsnog gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap van vorig jaar. Afgelopen seizoen speelden de aspiranten van Zignea samen met aspiranten van de Zuiderzee zwemmers uit Dronten in de KNZB aspiranten Oost klasse onder de dertien jaar. Voor Zignea speelden Lars, Luc, Stan en Lieke in dit team (Lars staat niet op deze foto). Op de foto staan ook de trainers/coaches Leandro Loman en Rick van Woudenberg die hebben bijgedragen aan dit succes.