Welkom bij ZIGNEA

 


Ook ZIGNEA heeft passie voor water! 

Welkom op de website van ZIGNEA Emmeloord! Dé vereniging als het gaat om zwemmen of waterpoloën in de Noordoostpolder.

Voor meer informatie over ZIGNEA kijk je rond op deze website, of klik je op een van onze onderdelen hieronder.

Klik hier voor de basisafdeling van ZIGNEA Klik hier voor de zwemafdeling van ZIGNEA Klik hier voor de waterpoloafdeling van ZIGNEA Klik hier voor de GZZ afdeling van ZIGNEA Klik hier voor de masterafdeling van ZIGNEA 

ZIGNEA Emmeloord

Zwemmen Is Gezond Nuttig En Aangenaam, dat is waar onze zwemverenging voor staat. Dat is ook wat je ervaart als je bij ons komt zwemmen en/of waterpoloën!

Niet uit het water te krijgen?
Ben jij er ook zo eentje die niet uit het water te krijgen is? Maak dan van zwemmen je sport!

Ben je nog geen 13 jaar? Dan ga je eerst naar onze zwemacademie, waar wij je de zwemslagen en waterpolotechnieken bijbrengen. Ben je 21+, dan kan je bij de masters trainen.

Lid zijn van ZIGNEA betekent sporten onder deskundige begeleiding, meedoen aan wedstrijden en gebruik maken van alles wat de vereniging en het zwembad te bieden hebben.

Kom eens meedoen en ervaar zelf hoe leuk het bij ZIGNEA is! Je mag bij ons vier keer gratis meetrainen.
Heren 1 neemt revanche op de spreng na verlies 2 weken geleden

27 oktober 2018 17:43

Heren 1 neemt revanche op de spreng na verlies 2 weken geleden.

De opdracht was om met verdediging halfveld te spelen, om zo hun beste speler ( de midvoor) uit te schakelen.

Het bleek al snel dat dit goed uitpakte voor zignea en al gelijk was de eerste aanval raak. waardoor zignea een mooie voorsprong kreeg. Maar de spreng bood goed weerstand en scoorde 2x waardoor halverwege de 1e periode zignea tegen een achterstand aan keek. Maar door 3 snelle aanvallen in de laatste 2 min van de eerste periode kwam zignea met 4 - 2 voor en zo begonnen ze goed aan de wedstrijd.

De 2e periode liep zignea flink uit door wel 6 doelpunten te maken, tegen 1 van De Spreng. Stand 10 - 3.

De 3e periode vroeg De Spreng na bijna 1 minuut spelen een timeout aan. Zignea had toen een man minder door een overtreding. Zignea gebruikte die tijd om de verdediging goed op te stellen, wat goed uit pakte, De Spreng wist niet te scoren. Zignea scoorde deze periode 4 doelpunten, De Spreng 1. Deze periode eindigde met de stand 14 - 4.

In periode 4, wist Haje vis al na 15 seconden te scoren. De opdracht was om verder uit te lopen mede door debutant Leandro werd die opdracht goed uitgevoerd en aan de andere kant was keeper jelmer alert op een aantal gevaarlijke schoten waardoor er maar 1 tegendoelpunt werd gemaakt.

Eindstand was 20 - 5. Een mooie pot en een mooie uitslag voor de ploeg.

Gescoord hebben. Haje Vis 4. Peter Flohil 3. Niek Martens 6. Reyno te Koppele 1. Christiaan Priet 2. Leandro Loman 3. Dennis Smit 1.

Zignea heeft door de winst de 2de plaats weer in handen.