Welkom bij ZIGNEA

 


Ook ZIGNEA heeft passie voor water! 

Welkom op de website van ZIGNEA Emmeloord! Dé vereniging als het gaat om zwemmen of waterpoloën in de Noordoostpolder.

Voor meer informatie over ZIGNEA kijk je rond op deze website, of klik je op een van onze onderdelen hieronder.

Klik hier voor de basisafdeling van ZIGNEA Klik hier voor de zwemafdeling van ZIGNEA Klik hier voor de waterpoloafdeling van ZIGNEA Klik hier voor de GZZ afdeling van ZIGNEA Klik hier voor de masterafdeling van ZIGNEA 

ZIGNEA Emmeloord

Zwemmen Is Gezond Nuttig En Aangenaam, dat is waar onze zwemverenging voor staat. Dat is ook wat je ervaart als je bij ons komt zwemmen en/of waterpoloën!

Niet uit het water te krijgen?
Ben jij er ook zo eentje die niet uit het water te krijgen is? Maak dan van zwemmen je sport!

Ben je nog geen 13 jaar? Dan ga je eerst naar onze zwemacademie, waar wij je de zwemslagen en waterpolotechnieken bijbrengen. Ben je 21+, dan kan je bij de masters trainen.

Lid zijn van ZIGNEA betekent sporten onder deskundige begeleiding, meedoen aan wedstrijden en gebruik maken van alles wat de vereniging en het zwembad te bieden hebben.

Kom eens meedoen en ervaar zelf hoe leuk het bij ZIGNEA is! Je mag bij ons vier keer gratis meetrainen.
Heren 1 neemt punt mee naar Emmeloord

8 december 2018 20:03 Afgelopen zaterdag moesten de waterpoloheren van Zignea het opnemen tegen Proteus uit Twello. Vooraf leek het een lastige uitwedstrijd te worden aangezien Zignea een krappe selectie heeft en hierdoor maar met 8 spelers aan de wedstrijd konden beginnen. Daarnaast staat de tegenstander momenteel op de derde plek en wisten 6 uit de 8 gespeelde wedstrijden te winnen. Desalniettemin doken de heren van Zignea met een positieve "vibe" het water in.

In het begin van de wedstrijd voerden de heren van Zignea de tactieken van de coach uitstekend uit en wisten meteen een 2-0 voorsprong te pakken. Deze doelpunten werden onder meer gemaakt door twee mooi geplaatste schoten van Reyno te Koppele en Peter Flohil.

Na deze voorsprong ging het erg gelijk op en wist de tegenpartij goed terug te komen. Dit kwam onder meer doordat Zignea maar 1 wissel had en hiermee hun krachten over de wedstrijd moesten verdelen. Toch wist Zignea veel kansen te creëren door het creatieve spel in de voorhoede. Dit resulteerde in doelpunten aan de kant van Zignea die o.a. gemaakt werden door Haje Vis en Niek Martens.

De mannen van Zignea hebben hard gevochten voor deze wedstrijd en wisten uiteindelijk een 8-8 gelijkspel eruit te slepen tegen de waterpoloploeg uit Twello. Met dit resultaat kan Zignea trots terugkijken en hoopt deze vorm te kunnen behouden voor volgende uitwedstrijd.