Welkom bij ZIGNEA

 


Ook ZIGNEA heeft passie voor water! 

Welkom op de website van ZIGNEA Emmeloord! Dé vereniging als het gaat om zwemmen of waterpoloën in de Noordoostpolder.

Voor meer informatie over ZIGNEA kijk je rond op deze website, of klik je op een van onze onderdelen hieronder.

Klik hier voor de basisafdeling van ZIGNEA Klik hier voor de zwemafdeling van ZIGNEA Klik hier voor de waterpoloafdeling van ZIGNEA Klik hier voor de GZZ afdeling van ZIGNEA Klik hier voor de masterafdeling van ZIGNEA 

ZIGNEA Emmeloord

Zwemmen Is Gezond Nuttig En Aangenaam, dat is waar onze zwemverenging voor staat. Dat is ook wat je ervaart als je bij ons komt zwemmen en/of waterpoloën!

Niet uit het water te krijgen?
Ben jij er ook zo eentje die niet uit het water te krijgen is? Maak dan van zwemmen je sport!

Ben je nog geen 13 jaar? Dan ga je eerst naar onze zwemacademie, waar wij je de zwemslagen en waterpolotechnieken bijbrengen. Ben je 21+, dan kan je bij de masters trainen.

Lid zijn van ZIGNEA betekent sporten onder deskundige begeleiding, meedoen aan wedstrijden en gebruik maken van alles wat de vereniging en het zwembad te bieden hebben.

Kom eens meedoen en ervaar zelf hoe leuk het bij ZIGNEA is! Je mag bij ons vier keer gratis meetrainen.
Heren 1 laat punten liggen

17 november 2018 20:00 zaterdag avond speelden de mannen van Zignea H1 uit in Bemmel, helaas konden ze de punten niet mee naar huis nemen.

Slordige fouten binnen het team en rare beslissingen van de scheidsrechters zorgen ervoor dat de wedstrijd zeer stroef verliep. ‘We willen de leermomenten mee nemen en de wedstrijd snel vergeten’ geeft coach Hinze Adema aan. Er werd goed gevochten door iedereen en even leek het er op dat Zignea nog een kans had maar in de laatste periode ging het toch fout en werd de eindstand 7-11.

Doelpunten kwamen van Haje vis 3 x, Peter Flohil 3x en Reyno te Koppele 1x