Welkom bij ZIGNEA

 


Ook ZIGNEA heeft passie voor water! 

Welkom op de website van ZIGNEA Emmeloord! Dé vereniging als het gaat om zwemmen of waterpoloën in de Noordoostpolder.

Voor meer informatie over ZIGNEA kijk je rond op deze website, of klik je op een van onze onderdelen hieronder.

Klik hier voor de basisafdeling van ZIGNEA Klik hier voor de zwemafdeling van ZIGNEA Klik hier voor de waterpoloafdeling van ZIGNEA Klik hier voor de GZZ afdeling van ZIGNEA Klik hier voor de masterafdeling van ZIGNEA 

ZIGNEA Emmeloord

Zwemmen Is Gezond Nuttig En Aangenaam, dat is waar onze zwemverenging voor staat. Dat is ook wat je ervaart als je bij ons komt zwemmen en/of waterpoloën!

Niet uit het water te krijgen?
Ben jij er ook zo eentje die niet uit het water te krijgen is? Maak dan van zwemmen je sport!

Ben je nog geen 13 jaar? Dan ga je eerst naar onze zwemacademie, waar wij je de zwemslagen en waterpolotechnieken bijbrengen. Ben je 21+, dan kan je bij de masters trainen.

Lid zijn van ZIGNEA betekent sporten onder deskundige begeleiding, meedoen aan wedstrijden en gebruik maken van alles wat de vereniging en het zwembad te bieden hebben.

Kom eens meedoen en ervaar zelf hoe leuk het bij ZIGNEA is! Je mag bij ons vier keer gratis meetrainen.
De waterpolo heren 1 van Zignea laten punten liggen

1 december 2018 20:02 Afgelopen zaterdag moesten de waterpolo heren van Zignea het opnemen tegen de Grunte uit Hardenberg. Gezien het winnende resultaat van een week eerder (12-7) gingen de mannen van Zignea met volle moed het water in.

In het begin van de wedstrijd ging het gelijk op en wist Zignea iedere keer de aansluitingstreffer te maken door doelpunten van Keimpe, Leandro en Niek. In de derde periode van de wedstrijd kwam Zignea door een fraaie actie van Haje op voorsprong. Door overtal situaties die niet goed werden uitgespeeld en wat slordige passes, wisten de heren uit Emmeloord de voorsprong niet te behouden. Hiervan profiteerden de heren uit Hardenberg goed en wisten de wedstrijd uiteindelijk met 5-4 te winnen.

Zignea zal de afgelopen wedstrijd goed gaan analyseren om zich voor te bereiden op de volgende wedstrijd. Voor de volgende wedstrijd staat Proteus uit Twello op het programma. De waterpolo heren van Zignea zien deze wedstrijd positief tegemoet.