ZIGNEA masters succesvol

14 juni 2014 21:58 In de 18 editie van de ZMC 2013/2014 zijn verschillende Masters-zwemmers van ZIGNEA actief geweest. In 8 verschillende wedstrijden in plaatsen rondom de oude Zuyderzee werden Masters-wedstrijden georganiseerd. Daarbij werden ook twee klassementen bijgehouden. Dat zijn het sprintklassement (9 sprintafstanden) en het allroundklassement (10 afstanden). Daarin wordt per gezwommen afstand punten toegekend. De zwemmer met het hoogste aantal punten binnen een leeftijdsgroep wint.



Een viertal zwemmers van ZIGNEA heeft aan de klassementen deelgenomen. Miranda Straetemans en Heiner Stevens werden beiden 2e in het allround klassement in hun leeftijdsgroep. Daarnaast ontving Miranda nog de Bingo-pokaal omdat ze alle 20 afstanden van het gehele klassement heeft gezwommen. Chantal Netjes werd 4e in het sprintklassement, Miranda Keijl werd 7e. Verder deden dit jaar nog verschillende ZIGNEA-Masters aan een aantal wedstrijden mee: Elly Kiestra-Broertjes, Mengsanne Heijnen, Melanie Kuiper, Mirjam Minderhoud, Els Koedijk, John Dam, Gert Sikkema, Mark Dieleman en Arjen v.d. Boom.

Bij de masters van ZIGNEA is iedereen welkom, zwemmers van 20+, die graag willen zwemen en misschien ook nog aan wedstrijden mee wil doen. Tijdens de trainingen wordt aan conditie en zwemtechniek gewerkt. Lees hier meer.