Heren 1 verliest punten in Putten

3 november 2018 17:46

Heren 1 verliest punten in Putten

De waterpolo heren van Zignea moesten het ditmaal opnemen tegen Triton Putten. Vooraf werden de heren van Zignea bij elkaar geroepen om de wedstrijd te bespreken. Het plan hierbij was om het compact te houden en ons eigen spel te blijven spelen.

In het eerste deel van de wedstrijd waren en over en weer kansen aan beide kanten. Echter door het goede defensieve spel van beide ploegen vielen er geen doelpunten. De eindstand van de eerste periode bleef dan ook op 0-0 staan.

Het tweede partje van de wedstrijd werd er meer bewogen voorin door de heren van Zignea. Dit resulteerde daardoor in twee fraaie treffers van Haje Vis. De tegenpartij wisten ook het net te vinden en scoorden hiermee de aansluitingstreffer. Hiermee eindigde het tweede deel van de wedstrijd in een 2-2 stand.

In het begin van de derde periode schoot Reyno te Koppele, met een mooie stuiter over het water, Zignea aan kop. Kort na deze voorsprong verliep het spel van de heren van Zignea niet helemaal vlekkeloos. Passes kwamen namelijk niet op de juiste posities terecht. Dit vergde veel energie waar Triton Putten goed gebruik van maakte. Dit resulteerde in een eindstand van 4-3 in het voordeel van Triton Putten.

In het laatste deel van de wedstrijd gaven de heren van Zignea hun maximale inspanning. Dit heeft geleid in een korte voorsprong door twee magistrale doelpunten van Niek Martens. Helaas mocht dit niet baten en wisten de heren uit Putten zich te herpakken. Hierdoor gingen de heren van Zignea strijdend ten onder en verloren hiermee de wedstrijd. Dit heef geleid tot een eindstand van 6-5 in het voordeel van Triton Putten.

Doelpunten maker: Reyno 1x, Haje 2x en Niek 2 x