Dé Fit Fun Triathlon Noordoostpolder nu al op 250 inschrijvingen!

30 maart 2014 23:04 Dé Fit Fun triathlon Noordoostpolder, waar ZIGNEA één van de organiserende verenigingen is, verwelkomde afgelopen week haar 250ste deelnemer. Een ongekend hoog aantal. Vorig jaar stond de teller in maart nog maar op 79 inschrijvingen. In totaal kunnen er 500 deelnemers meedoen dit jaar.



Voorzitter van dé Fit Fun triathlon Noordoostpolder Kerst Beuckens is trots: “Al drie jaar achter elkaar hebben we een groeiambitie, in lijn met de landelijke trend dat de triathlonsport groeit. Het is geweldig te zien dat het evenement in de Noordoostpolder aan lijkt te slaan. Nu al 250 deelnemers is ongekend! Het lijkt een geweldige mix te worden tussen athleten die zich voor bereiden voor de Challenge in Almere en aan de andere kant polderbewoners die zichzelf willen uitdagen.”

In totaal kunnen er 500 deelnemers meedoen. 200 aan de kwart triathlon, 200 aan de achtste en 100 aan de zestiende triathlon. Met name de inschrijvingen op de kwart en de achtste van dé Fit Fun triathlon Noordoostpolder gaan hard. Beuckens: “Op deze afstanden zitten we al ruim over de helft van het aantal deelnemers die zich kunnen inschrijven. Dus ben jij atleet en wil je meedoen? Schrijf je dan snel in!”.